Reactie plaatsen

Reacties

Robin & Marieke
een jaar geleden

Bij Christiaan en Mick onze grote verbouwing laten doen. Uitstekend werk geleverd, we hadden aan het einde een flinke tegenvaller met de vloer, daar hebben ze nog speciaal extra tijd voor genomen, zodat ons huis op tijd klaar was voor de 1e verjaardag van onze dochter, top werk geleverd. We komen graag terug voor meer klussen!

Robbert
een jaar geleden

Wij zijn super tevreden met het werk dat Chris en Mick vorig jaar voor ons gedaan hebben!
Wij hadden een open zolder met dakkapel die één grote ruimte was: nu is het een prachtige werkkamer met verlaagd plafond, nieuw aangelegde elektra, mooie schotten waar we onze spullen achter kunnen zetten en hebben ze ook de lekkage aan de dakkapel hersteld. De voorzolder is mooi afgetimmerd en de leidingen en CV-ketel zijn keurig weggewerkt. Enorm opgeknapt en we genieten er elke dag van.

Over bijna alles kon meegedacht worden en ze hadden zelf ook goeie tips waardoor het een mooi geheel is geworden. Heel veel was bespreekbaar: van de plaats van de deur tot aan de stopcontacten, maar ook bijvoorbeeld hoe iets het mooiste afgewerkt kon worden. Ook konden ze al snel komen en hebben ze keurig volgens planning gewerkt.

Voor een vervolgklus komen we zeker weer bij C&M Bouw uit!

Familie De Vos
een jaar geleden

Heren!

Hartstikke bedankt voor alle uitgevoerde werkzaamheden (reparatie rotte constructiebalk en plaatsen hps staal zetwerk over de poreuze gevelranden) alsook voor het nalopen van ons dak. Jullie hebben goed werk geleverd en we zijn erg tevreden. We bewaren jullie kaartje voor als we in de toekomst weer vakmannen nodig hebben.

Groet,

Jeroen en Shirley

Anne-Loes
een jaar geleden

Een tijdje terug is de achterwand in onze keuken betegeld door C&M bouw. Er werd goed meegedacht over de kleur van het voegsel en de kit en uiteindelijk hadden we een prachtig eindresultaat. Ook werd alles na afloop weer netjes opgeruimd en schoongemaakt. Binnenkort komen ze de trap renoveren. Bij de planning hiervan werd er ook weer goed meegedacht over de mogelijkheden, we zijn erg benieuwd naar het eindresultaat!

Diana Okay
2 jaar geleden

Zo blij met ons tuinhuis. We wisten nog niet precies wat we wilden. Mick en Chris kwamen gelijk met ideeën. Vragen absoluut niet de hoofdprijs en als ze klaar zijn is alles opgeruimd. Het volgende project mogen ze ook doen. Zeer professioneel team. Niets dan lof !